Torskerogn med blomkål og rejer
Anmeldt 5.0 stjerner
Ingredienser
-
Ca. 400 g torskerogn
-
400 g pillede rejer
-
1 lille blomkål
-
Lidt frisk dild
-
1 portion fiskecremesauce
-
Stanniol
Fremgangsmåde
Skyl rognen, og rul den ind i staniol.
Kom den i en gryde med koldt, letsaltet vand.
Varm op og lad den koge svagt i 20-25 min.
Skyl rejer og dild
Skyl og pluk blomkålen i butikket, og kod dem netop møre i letsaltet vand.
Tilbered saucen og vend blomkålsbuketterne heri.
Anret stuvningen i dybe tallerkener, læg skiver af torskerogn herpå, og drys med rejer. Dekorer med lidt frisk dild.
Server med små nye kartofler eller pillede aspargeskartofler.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.