FISH TACO MED VESTERHAVSTORSK
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Ingredienser
-
1 dl sesamfrø
-
2 spsk. vegetabilsk olie
-
½ bundt koriander, groft hakket
-
2 dl creme fraiche
-
1 dl sød chilisauce
-
12 taco pandekager
-
Salt og peber
-
1 mango
-
1 rødløg
-
1 lime u/sprøjtet
-
1 spsk. olivenolie
-
100 g cherrytomater
Mangosalsa
Fremgangsmåde
Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sek. på hver side.
Steg fisken på en varm pande i 2 spsk. olie i ca. 1 minut på hver side.
Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kulmule.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.