18 oktober, 2021
Fish taco med vesterhavstorsk
Du skal bruge
4 personer
600 g vesterhavstorsk i filet
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber
Mangosalsa:
1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber
Mangosalsa:
1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater
Sådan gør du
- Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
- Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
- Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
- Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sek. på hver side.
- Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
- Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.
Anden egnet fisk: Kulmule.
