Fish taco med vesterhavstorsk

Du skal bruge
4 personer

600 g vesterhavstorsk i filet
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber

Mangosalsa:

1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater
Sådan gør du
  1. Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
  2. Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
  3. Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
  4. Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sek. på hver side.
  5. Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
  6. Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.

Anden egnet fisk: Kulmule.