Grillede jomfruhummer med krydderurtesmør
Anmeldt 3.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
10 Min.

Ingredienser
-
1,5 kg jomfruhummer
-
1 spsk. olivenolie
-
Salt og friskkværnet sort peber
-
Krydderurtesmørret
Fremgangsmåde
Tænd grillen og lad den blive godt varm.
Flæk jomfruhummerne på langs med en skarp kniv, og fjern tarmen langs ryggen.
Pensl kødsiden med olivenolie og grill jomfruhummerne med kødsiden nedad i 1-2 minutter.
Vend dem og grill yderligere 1-2 minutter på skalsiden.
Anret jomfruhummerne på et fad og fordel krydderurtesmørret over, så det smelter ned i kødet.
Tip fra Kystfisken
Server de grillede jomfruhummere med et lunt og rustikt brød, ekstra smør og citronbåde.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.