GRILLET JOMFRUHUMMER MED PERSILLEPESTO
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
1 bundt bredbladet persille
-
2 fed hvidløg
-
2 dl olivenolie
-
50 g mandler, ristede
-
60 g parmesanost, revet
-
Salt
-
Sort peber
-
Aioli
-
Brød
Fremgangsmåde
Hak basilikum, persille og hvidløg groft. Kom det i en blender og blend det godt sammen med olie. Tilsæt mandler og parmesanost og blend det sammen og smag til med salt og peber.
Læg jomfruhummerne på ryggen og halvér dem med en tung skarp kniv. Fjern hovedet og derefter indvolde.
Læg de halve jomfruhummere på en bageplade med bagepapir, og kom 1/2 tsk. pesto på hver hale og grill dem i ovnen eller på havegrillen i ca. 1 minut.
Anrettes på et fad og serveres med aioli og brød til.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.