Hjemmelavet rösti med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
HJEMMELAVET RÖSTI MED STENBIDERROGN, RØDLØG OG CREME FRAICHE
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
c ee
Ingredienser
-
1 stk. bagekartoffel
-
2 spsk. neutral olie
-
Salt
-
4 spsk. creme fraiche
-
1 stk. lille rødløg
-
1 lille buket dild
-
Sukker, salt og friskkværnet peber
Rösti
STENBIDERROGN
Fremgangsmåde
Rösti
Riv kartoflen på et rivejern og tilsæt salt i kartoffelmassen.
Læg kartoffelmassen i en si med en skål under og lad det trække i 30 min.
Form det til små “bøffer” på 4 cm i diameter, og steg på middelvarm pande i ca. 10 min.
Lad dem køle af i ca. 10 min. inden servering.
STENBIDERROGN
Smag rognen til med salt, sukker og lidt friskkværnet peber.
Hak rødløget meget fint.
Når der skal anrettes: start med en spsk. creme fraiche, så en spsk. rogn, en tsk. rødløg og lidt dild. Herefter er de klar til servering.