HJEMMELAVET RÖSTI MED STENBIDERROGN, RØDLØG OG CREME FRAICHE
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
c ee
Ingredienser
-
1 stk. bagekartoffel
-
2 spsk. neutral olie
-
Salt
-
4 spsk. creme fraiche
-
1 stk. lille rødløg
-
1 lille buket dild
-
Sukker, salt og friskkværnet peber
Rösti
STENBIDERROGN
Fremgangsmåde
Rösti
Riv kartoflen på et rivejern og tilsæt salt i kartoffelmassen.
Læg kartoffelmassen i en si med en skål under og lad det trække i 30 min.
Form det til små “bøffer” på 4 cm i diameter, og steg på middelvarm pande i ca. 10 min.
Lad dem køle af i ca. 10 min. inden servering.
STENBIDERROGN
Smag rognen til med salt, sukker og lidt friskkværnet peber.
Hak rødløget meget fint.
Når der skal anrettes: start med en spsk. creme fraiche, så en spsk. rogn, en tsk. rødløg og lidt dild. Herefter er de klar til servering.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.