Stenbiderrogn på dampede grønne asparges med hollandaisesauce
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
ccc
Ingredienser
-
2 bundt friske grønne asparges
-
1 dl hvidvin
-
1 spk. smør
-
2 bakker karse
Fremgangsmåde
Asparges
Skyl de grønne asparges og knæk den nederste del af.
Kom 3 cm vand i en høj pande, tilsæt hvidvin, smør og lidt salt.
Tilsæt de grønne asparges og lad dem simre på middel varme i et par min.
Tag dem af og anret i en dyb tallerken.
Hollandaise sauce (færdiglavet)
Placer glasset med låg på i en kasserolle af passende størrelse med koldt vand og tænd for varmen.
Når vandet koger, tages kasserollen af blusset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter og ryst gerne glasset et par gange undervejs.
Saucen må ikke må varmes op til ret meget mere end 60 grader, ellers vil saucen skille.
Tilberedning
Tilsæt hollandaisen over de lune asparges.
Tilsæt et par gode skefulde stenbiderrogn, karse og et par vrid friskkværnet peber.
Tip fra Kystfisken
Opskrift: Madogmonopolet
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.