Fiskeburger m. torsk og tatarsauce
Personer
4
Arbejdstid
40 Min.
Ingredienser
-
1000 g torskefilet
-
4 x æg
-
600 g panko
-
Salt og friskkværnet peber
-
1 liter olie til fritering (solsikkeolie)
-
1 hel fennikel
-
6 spsk. olivenolie
-
Saften fra en ½ citron
-
Salt og friskkværnet peber
-
2 spsk. hakket kapers
-
2 spsk. hakket cornichoner
-
2 spsk. hakket syltede agurker
-
2 spsk. hakket løg
-
2 spsk. hakket kørvel
-
2 spsk. hakket persille
-
4 store spsk. mayo
-
4 store spsk. creme fraiche 18 %
-
Salt og friskkværnet peber
-
4 x burgerboller – evt. hjemmelavede.
-
Crisp salat eller lign.
Pankopaneret torsk
Råmarineret fenikel
Tatarsauce
Tilbehør
Fremgangsmåde
Pankopaneret torsk
Pak torsken ud og giv salt. Skær i portioner. Lad trække i 20 min.
Pisk æggene sammen i en skål.
Hælder panko i en skål og tilføj nogle vrid friskkværnet peber.
Dyp torsk i panko, så æg og så panko igen.
Friter torsken 4-5 min i pande med varm olie.(160 grader)
Læg dem på fedtsugende papir bagefter.
Råmarineret fenikel
Lav helt tynde skiver fennikel f.eks. på et mandolinjern.
Læg skiverne i en skål og tilsæt olie og citron. Bland godt sammen og sæt på køl i 20 min.
Krydr med salt og peber til sidst.
Tatarsauce
Hak ingredienserne i en hurtighakker.
Bland sammen med mayo og creme fraiche og smag til med salt og peber. Kom herefter på køl.
Tilbehør
Bollerne varmes på grill eller en pande.
Byg burgeren.. 1) Salat i bunden. 2) en stor skefuld tartarsauce. 3) torskestykke. 4) fenikel. 5) Slut af med ekstra tatarsauce.
Tip fra Kystfisken
Opskrift: Madogmonopolet
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.