Ristet havkat med dampede muslinger i hummerbisque
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
15 Min.
Det hvide og saftige kød med en karakteristisk sødme og en forholdsvis neutral smag, gør havkatten til en delikat spise.
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
Hummerbisque Kystfisken
-
600 g filet af havkat
-
1 net blåmuslinger
-
1 dl hvidvin
-
¼ bdt. basilikum
-
3 stilke bredbladet persille
Fremgangsmåde
Blåmuslingerne skylles og renses for eventuelt ”skæg”. Vær opmærksom på at muslinger, der er åbne, skal lukke sig ved et let slag på skallen. Gør de ikke det, skal de kasseres.
Desuden skal muslinger, der ikke har åbnet sig under kogningen, kasseres.Hummerbisque koges op - læs label på Kystfiskens hummerbisque!
Hæld hvidvin i en gryde sammen med muslingerne og giv dem et kort opkog med låg på - dampen vil åbne muslingerne, og de er klar til at blive serveret.
Rist stykker af havkatfileten i neutral olie på en varm pande i 2 minutter. Vend dem om til sidst og giv dem 30 sekunder, før de tages af panden.
Ved anretning placeres den ristede havkat i midten af tallerkenen og de dampede muslinger lægges rundt om. Hæld bisquen på og anret med bredbladet persille og basilikum.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.