Stegt laks med krydderhollandaise
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
20 Min.
Lækker og nem opskrift!
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
600 g laksefilet med skind
-
Hollandaisesauce
-
3 små bdt. friske krydderurter, f.eks dild, kørvel og persille
-
½ kg frisk spinat
-
Lidt smør til sautering
-
Vindruekerneolie til stegning
-
Salt og peber
-
2 citroner
Fremgangsmåde
Rens og puds laksefileten, og del den på tværs i fire stykker.
Tilbered hollandaisesaucen.
Skyl og hak krydderurterne, fint og bland dem i saucen umiddelbart før servering.
Pluk spinaten, og skyl den med omhyggeligt. Sauter den i en rummelig gryde med lidt smør.
Steg laksen på skindsiden i lidt olie ved jævn varme. Når varmen når overfladen, skifter fisken farve, og skindet vil være sprødt. Krydr med salt og peber.
Anret den varme spinat på en lun tallerken, og læg laksen ovenpå med skinsiden opad. Hæld krydderurt hollandaise rundt om, og pynt med citron.
Server med kartofler, en klat smør og drys af friske krydderurter, eller byd ris til.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.