Torskeryg på nye rødbeder og estragon
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
10 Min.
Ingredienser
-
800 g torskefilet
-
600 g rødbeder
-
Salt og peber
-
1 bundt med frisk estragon
Fremgangsmåde
Del torskefileten i fire portioner, og krydr med salt og peber.
Vask og skræl rødbederne, og gnid dem med salt og peber.
Skyl og hak estragonen fint - gem evt. fire små kviste til pynt.
Grill rødbederne i 10-15 minutter.
Grill torskefileterne 3-4 minutter på hver side.
Vend de grillede rødbeder med rigeligt finthakket estragon.
Servér de grillede torskefileter med rødbederne - pynt evt. med en kvist estragon.
Tip fra Kystfisken
Du kan nemt erstatte torskeryg med andre hvide fisk, der har en mild smag og fast tekstur. Prøv for eksempel kuller, sej, rødspætte eller haddock. Disse fisketyper vil give en lige så lækker ret, hvor den delikate smag af fisken komplementeres af rødbedernes sødme og estragonens friske aroma. Vælg en fisk, der er i sæson, for det bedste resultat.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.