Varmrøget julelaks på grillen
Anmeldt 5.0 stjerner
Læs fremgangsmåden nedenfor
Ingredienser
-
1 side fersk laks
-
500 g creme fraiche 18%
-
1 rødløg
-
½ bdt. dild
-
1 citron
-
½ bdt. kørvel
-
2 spsk. herbes de Provence
-
500 g blandede salatblade
Fremgangsmåde
Laksesiden krydres godt med herbes de Provence, salt, peber samt hakket dild og kørvel
Lad den trække i 15 minutters tid inden den skal på den varme grill
Tænd op i grillen – når kullene er klar, sættes en alubakke med røgesmuld ned oven på kullene
Læg risten på og placer laksen over den direkte varme i 20 minutter
Rør imens en lækker dressing af creme fraiche, citronsaft, hakket rødløg og krydderurter. Smag til med salt og peber.
Server laksen med ristet rugbrød, dressingen og salat.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.