Baconstegt laks med linser og blodgrape
BACONSTEGT LAKS MED LINSER OG BLODGRAPE
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.

Ingredienser
8 skiver bacon
400 g grønne linser
2 blodgrapefrugter
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 lille bundt bredbladet persille
Godt brød
Grøn salat
Tilbehør
Fremgangsmåde
Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og lidt salt.
Kog linserne til de er møre – det tager 20-30 minutter.
Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skær skræl og bund af grapefrugterne.
Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak.
Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.