BACONSTEGT LAKS MED LINSER OG BLODGRAPE
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.
Ingredienser
-
8 skiver bacon
-
400 g grønne linser
-
2 blodgrapefrugter
-
2 spsk. olivenolie
-
2 spsk. balsamico
-
1 lille bundt bredbladet persille
-
Godt brød
-
Grøn salat
Tilbehør
Fremgangsmåde
Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og lidt salt.
Kog linserne til de er møre – det tager 20-30 minutter.
Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skær skræl og bund af grapefrugterne.
Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak.
Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.