Klassisk Dansk fiskefilet
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
5 Min.
Opskrift af Rikke Stjerne - Havet som spisekammer.
Bogen i fysisk eksemplar kan bestilles her på linket.
Ingredienser
-
6-800 g. rødspættefilet (Ising, skærising el. skrubbe kan også anvendes)
-
200g mel
-
1 æg
-
1 dl mælk
-
100g panko rasp
-
Salt og peber
-
Rugbrød
Fremgangsmåde
Du kan bruge skærissing, rødspætte, skrubbe eller lignende fisk. Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Drys salt og peber i melet.
Vend fileterne i først mel, så æggeblandingen og til sidst i panko rasp. Steg fileterne på begge sider, i rigeligt med smør på en pande. Det tager 2-4 minutter på hver side. Fileterne skal være gyldne, pas på de ikke bliver for mørke.
Tag fileterne af panden, læg dem på noget køkkenrulle og drys salt over. Serveres på rugbrød med en hjemmerørt remoulade og evt friske urter- Velbekomme




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.