NEM FISKE-TACOS MED MANGOSALSA
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tacos er en nem og lækker klassiker hos mange. Med enten torsk, kuller, rødspætte bliver retten endnu mere lækker. Og sund.
Ingredienser
-
600 g torsk, skåret i grove strimler (anden hvid fisk som sej, kuller, kulmule eller rødspætte kan sagtens bruges)
-
1 tsk. spidskommen
-
1 tsk. paprika
-
2 avocadoer, delt i små kiler
-
1 håndfuld blandet salat
-
2 spsk. smør
-
Salt og sort peber
-
Tortilla
-
1/2 mango
-
1/2 rødløg
-
1/2 agurk, skrællet uden kerne
-
1 bundt koriander
-
1 rød chili
-
2 spsk. olivenolie
-
1 lime, presset
-
Salt og sort peber
Mangosalsa
Fremgangsmåde
Hak alle ingredienserne til mangosalsaen fint og bland dem i en skål. Tilføj godt med salt og peber og stil i køleskabet i 15 minutter.
Fordel spidskommen og paprika over torsken. Drys med salt og peber og steg i smør på medium varme i ca. 5 minutter.
Varm tortillaerne i ovn eller mikroovn for at gøre dem bløde. Fyld tortillaen med salat, avocado, fisk og mango salsa.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.