Nem fiske-tacos med mangosalsa
NEM FISKE-TACOS MED MANGOSALSA
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tacos er en nem og lækker klassiker hos mange. Med enten torsk, kuller, rødspætte bliver retten endnu mere lækker. Og sund.
Ingredienser
-
600 g torsk, skåret i grove strimler (anden hvid fisk som sej, kuller, kulmule eller rødspætte kan sagtens bruges)
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
2 avocadoer, delt i små kiler
1 håndfuld blandet salat
2 spsk. smør
Salt og sort peber
Tortilla
1/2 mango
1/2 rødløg
1/2 agurk, skrællet uden kerne
1 bundt koriander
1 rød chili
2 spsk. olivenolie
1 lime, presset
Salt og sort peber
Mangosalsa
Fremgangsmåde
Hak alle ingredienserne til mangosalsaen fint og bland dem i en skål. Tilføj godt med salt og peber og stil i køleskabet i 15 minutter.
Fordel spidskommen og paprika over torsken. Drys med salt og peber og steg i smør på medium varme i ca. 5 minutter.
Varm tortillaerne i ovn eller mikroovn for at gøre dem bløde. Fyld tortillaen med salat, avocado, fisk og mango salsa.