Nem fiske-tacos med mangosalsa

Tilberedningstid: 15 min. Tacos er en nem og lækker klassiker hos mange. Med enten torsk, kuller, rødspætte bliver retten endnu mere lækker. Og sund. 

Du skal bruge:

4 personer

600 g torsk, skåret i grove strimler (anden hvid fisk som sej, kuller, kulmule eller rødspætte kan sagtens bruges) 
1 tsk spidskommen 
1 tsk paprika 
2 avocadoer, delt i små kiler 
1 håndfuld blandet salat 
2 spsk smør 
Salt og sort peber
Tortilla

Mangosalsa 
1/2 mango 
1/2 rødløg 
1/2 agurk, skrællet uden kerne 
1 bundt koriander 
1 rød chili
2 spsk olivenolie 
1 lime, presset 
Salt og sort peber 

Sådan gør du

  1. Hak alle ingredienserne til mangosalsaen fint og bland dem i en skål. Tilføj godt med salt og peber og stil i køleskabet i 15 minutter. 
  2. Fordel spidskommen og paprika over torsken. Drys med salt og peber og steg i smør på medium varme i ca. 5 minutter.
  3. Varm tortillaerne i ovn eller mikroovn for at gøre dem bløde. Fyld tortillaen med salat, avocado, fisk og mango salsa.