Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler
STJERNESKUD MED RØDSPÆTTE OG JOMFRUHUMMERHALER
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
1-2 dl fuldkornsmel
-
2 spsk. smør
-
12 grønne asparges
-
100 - 200 g jomfruhummerhaler
-
4 skiver rugbrød
-
4 spsk. god mayonnaise
-
Basilikum, dild og purløg
-
1 spsk. olivenolie
-
1 citron
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk. salt og 1 tsk. sukker, tag gryden af varmen med det samme.
Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
Mariner halerne let med 1 spsk. olivenolie, salt og peber.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.
Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise og dampede asparges.