STJERNESKUD MED RØDSPÆTTE OG JOMFRUHUMMERHALER
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
1-2 dl fuldkornsmel
-
2 spsk. smør
-
12 grønne asparges
-
100 - 200 g jomfruhummerhaler
-
4 skiver rugbrød
-
4 spsk. god mayonnaise
-
Basilikum, dild og purløg
-
1 spsk. olivenolie
-
1 citron
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk. salt og 1 tsk. sukker, tag gryden af varmen med det samme.
Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
Mariner halerne let med 1 spsk. olivenolie, salt og peber.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.
Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise og dampede asparges.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.