Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler

Du skal bruge
4 personer

600 g rødspættefilet
1-2 dl fuldkornsmel
2 spsk smør
12 grønne asparges
100 - 200 g jomfruhummerhaler
4 skiver rugbrød
4 spsk god mayonnaise
Basilikum, dild og purløg
1 spsk olivenolie
1 citron
Salt og peber

Sådan gør du
  1. Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk salt og 1 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.
  2. Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
  3. Mariner halerne let med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
  4. Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.
  5. Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise, dampede asparges


      TILMELD SMS BESKED

      Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

      Tilmeld på linket her