Torsk sesamstegt med lynstegte grøntsager
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
Overvej at tilføje lidt friske krydderurter som koriander eller persille på toppen for ekstra farve og smag. Udover torsk kan du prøve kuller, pollock eller rødspætte. De fungerer rigtig godt i retten, da de alle er milde og lette i smagen.
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
4 stk torsk á 150-200 g
-
Sesamfrø
-
Soya
-
Fishsauce
-
Oystersauce
-
Rød karrypasta
-
Olie til stegning
-
Grøntsager efter smag og sæson!
-
Evt. kokosmælk
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne, og skær dem i passende stykker.
Vend torskestykkerne i sesamfrø, og steg dem på panden.
Lynsteg grøntsagerne i en wok, i hed olie, tilsæt karrypasta, og smag til med soya, oyster- og fishsauce.
Tilsæt kokosmælk, hvis der er behov for at mildne smagen.
Anret grøntsagerne i skåle eller dybe tallerkener, og servér fisken herpå.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.