Cremet fiskesuppe med dampede blåmuslinger og havtaske
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
20 Min.

Ingredienser
-
1 L. fiskesuppe (fra din lokale fiskehandler)
-
1 net blåmuslinger
-
4 stk. havtaske medaljoner a 100 g
-
50 g salturt
-
1 stk. løg
-
1 dl hvidvin
-
¼ L. piskefløde
-
200 g grønkål
-
¼ bdt. dild
Fremgangsmåde
Hæld fiskesuppen op i en gryde og varm den stille og roligt op.
Pisk en ¼ L. piskefløde i og smag til med salt og peber.
Løget snittes fint sammen med hvidvinen koges det hurtigt op. Kom de rensede blåmuslinger i og damp dem under låg til de har åbnet sig, det går hurtigt!
Havtaskemedaljonerne stegs gyldne og saftige på en varm pande med lidt olie, husk at krydre med salt og peber.
Lige inden servering koges fiskesuppen op og de plukkede grønkål koges med i 30 sekunder.
Pynt retten med plukket dildkviste og salturt.
Servere evt. retten med kogt kartoffel til.
Tip fra Kystfisken
Server evt. retten med en kogt kartoffel til eller noget ferskt brød!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.