FISKEBURGER MED SESAMSTEGT MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Ingredienser
-
2 spsk. sesamfrø
-
½ agurk
-
Icebergsalat
-
1 rødløg
-
4 burgerboller
-
2 forårsløg
-
100 g syltede drueagurker
-
2 spsk. kapers
-
¼ bundt dild
-
2 spsk. mayonnaise
-
1 dl skyr
-
Kartoffelchips (fx salt/vinegar)
-
Salt og peber
Tatarsauce
Fremgangsmåde
Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.
Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.
Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.