FISKEBURGER MED SESAMSTEGT MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
 
                      Ingredienser
- 
2 spsk. sesamfrø 
- 
½ agurk 
- 
Icebergsalat 
- 
1 rødløg 
- 
4 burgerboller 
- 
2 forårsløg 
- 
100 g syltede drueagurker 
- 
2 spsk. kapers 
- 
¼ bundt dild 
- 
2 spsk. mayonnaise 
- 
1 dl skyr 
- 
Kartoffelchips (fx salt/vinegar) 
- 
Salt og peber 
Tatarsauce
Fremgangsmåde
- Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber. 
- Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint. 
- Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side. 
- Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips. 
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.