Fiskeburger med sesamstegt mørksej

Du skal bruge
4 personer

500 g mørksejfilet
2 spsk sesamfrø
½ agurk
Icebergsalat
1 rødløg
4 burgerboller

Tatarsauce
2 forårsløg
100 g syltede drueagurker
2 spsk kapers
¼ bundt dild
2 spsk mayonnaise
1 dl skyr
Kartoffelchips fx. salt/vinegar
Salt og peber

Sådan gør du
  1. Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
  2. Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.
  3. Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.
  4. Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk


     

    TILMELD SMS BESKED

    Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

    Tilmeld på linket her