Grillet mørksej i folie

Du skal bruge:
4 personer

600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
Salt og peber
Evt. 1 finthakket frisk chili

Sådan gør du

  1. Tænd grillen.
  2. Riv fire stykker alufolie i længder a ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alufolien.
  3. Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem oven på fisken sammen med citron og citronmelisse.
  4. Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
  5. Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 minutter.

Servér pakkerne med nye kartofler.

Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

 

Vores delikatesser

TILMELD SMS BESKED

Få dagens fangst præsenteret på SMS når det passer dig.

Tilmeld på linket her