Grillet multe på springløg med grønne asparges og hyldeblomstvinaigrette
Anmeldt 5.0 stjerner
Grillet multe er en dejlig sommerret, der er nem at lave og smager helt fantastisk.
Fisken får lidt salt og peber og grilles med skindsiden nedad, så den bliver sprød.
Asparges og springløg får også en tur på grillen, så de får lidt farve og smag.
Vinaigretten røres sammen med hyldeblomsteddike, sennep, rødløg og kørvel.
Den giver lige det friske pift, der binder det hele sammen.
Velbekomme!

Ingredienser
-
800 g multefilet
-
1 bdt. springløg
-
1 bdt. grønne asparges
-
1 rødløg
-
2 spsk. hyldeblomsteddike
-
½ bdt. kørvel
-
2 dl. olivenolie
-
1 spsk. dijonsennep
-
Salt og peber
-
Spiselige blomster til pynt
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne.
Pisk hyldeblomsteddike og sennep sammen.
Tilføj olivenolie i en tynd stråle
Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket rødløg og kørvel.
Hæld lidt olie på de grønne asparges og springløg og grill dem på en varm grill over direkte varme til de får grillstriber.
Multen krydres med salt og peber og grilles med skindsiden nedad i 4-5 minutter.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.