Krebinetter af mørksej med sommergrønt

Tilberedningstid: 15 min. Mørksej gør sig særligt godt sammen med den sprøde salat som tilbehør. Her får du sund aftensmad på 15 min. 

Du skal bruge:

4 personer

600 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser
parmesan
2-3 dl syrnet fløde
purløg

 

Sådan gør du

  1. Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
  2. Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
  3. Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
  4. Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
  5. Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
  6. Afslut med frisk parmesan.
  7. Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
  8. Smag til med salt og peber.

Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.