KREBINETTER AF MØRKSEJ MED SOMMERGRØNT
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Mørksej gør sig særligt godt sammen med den sprøde salat som tilbehør. Her får du sund aftensmad på 15 min.
Ingredienser
-
1 æg
-
1 dl rasp
-
Grøn salat
-
Rucola
-
Afkølede kartofler
-
Radiser
-
Parmesan
-
2-3 dl syrnet fløde
-
Purløg
Fremgangsmåde
Hak mørksejfileten med en skarp kniv til kødet er finthakket.
Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
Afslut med frisk parmesan.
Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
Smag til med salt og peber.
Tip fra Kystfisken
Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.