KRYDDERSILD MED SYLTEDE RØDLØG, TIMIAN OG ÆBLER
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Ingredienser
-
1 dl sukker
-
1 dl lagereddike
-
4 rødløg
-
2 æbler
-
Timian
-
Rugbrød
Fremgangsmåde
Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
Pil løgene, halvér dem og kom dem i lagen. Lad dem simre med i 2-3 minutter.
Skær æblet i slanke både. Sluk lagen og kom dem med sammen med løg men uden at de er over blusset. Lad det hele trække i 2-3 minutter. Afdryp.
Anret sildefileter med løg, æble og timian og servér straks med rugbrød, knækbrød eller kartofler til.
Tip fra Kystfisken
Det smager super godt med kogte kartofler og cremefraiche til denne sild.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.