Kryddersild med syltede rødløg, timian og æbler

Du skal bruge
4 personer

8-10 kryddersildefileter
1 dl. sukker
1 dl. lagereddike
4 rødløg
2 æbler
Timian
Rugbrød

Sådan gør du
  1. Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
  2. Pil løgene, halvér dem og kom dem i lagen. Lad dem simre med i 2-3 minutter.
  3. Skær æblet i slanke både. Sluk lagen og kom dem med sammen med løg men uden at de er over blusset. Lad det hele trække i 2-3 minutter. Afdryp.
  4. Anret sildefileter med løg, æble og timian og servér straks med rugbrød, knækbrød eller kartofler til.
  5. TIP: Det smager super godt med kogte kartofler og cremefraiche til denne sild.
Se vores udvalg til påsken her. (Bestillingsfrist er tirsdag d. 12. april kl. 11.00)

      Vores delikatesser

      TILMELD SMS BESKED

      Få dagens fangst præsenteret på SMS når det passer dig.

      Tilmeld på linket her