Kryddersild med syltede rødløg, timian og æbler

Du skal bruge
4 personer

8-10 kryddersildefileter
1 dl. sukker
1 dl. lagereddike
4 rødløg
2 æbler
Timian
Rugbrød

Sådan gør du
  1. Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
  2. Pil løgene, halvér dem og kom dem i lagen. Lad dem simre med i 2-3 minutter.
  3. Skær æblet i slanke både. Sluk lagen og kom dem med sammen med løg men uden at de er over blusset. Lad det hele trække i 2-3 minutter. Afdryp.
  4. Anret sildefileter med løg, æble og timian og servér straks med rugbrød, knækbrød eller kartofler til.
  5. TIP: Det smager super godt med kogte kartofler og cremefraiche til denne sild.
Se vores udvalg til påsken her. (Bestillingsfrist er tirsdag d. 12. april kl. 11.00)