LAKS PÅ GRILL MED CITRON OG KRYDDERURTER
Personer
4
Arbejdstid
5 Min.
En populær og nem sommerfavorit er laks på grill med citron og krydderurter. Simpelt og lækkert. Fungerer både som hverdagsmad eller til lidt selvforkælelse i weekenden.
Ingredienser
-
1 øko citron, i skiver
-
1 håndfuld krydderurter, hakkede, fx dild, purløg og timian
-
1 tsk. flagesalt sort peber, friskkværnet
-
1 spsk. smør, fx kryddersmør
Fremgangsmåde
Gnid laksen med en smule citronsaft fra en citronskive, og anret så laksefiletterne på grillen, kom citronskiver på, et par klatter smør, krydderurter, salt og peber.
Sæt evt låg på og grill i 10-15 minutter afhængig af varmen på grillen.
Laksen er færdig, når den kan deles med en gaffel og stadig er lyserød i midten. Den må endelig ikke få for meget!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.