Laks som wienerschnitzel
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
En sprød og saftig overraskelse - prøv vores unikke fortolkning af den klassiske wienerschnitzel med laks i hovedrollen!
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
4 laksestykker - 150/200 g
-
Sesamfrø til panering
-
Smør og olie til stegning
-
1 stykke frisk peberrod
-
Ansjoser
-
1 citron
-
Kapers
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Vend laksestykkerne i sesamfrø.
Skræl og høvl peberroden.
Dryp ansjoser og kapers af på køkkenrulle.
Skær citronen, i skiver og anret ansjos, kapers og peberrod herpå.
Steg lakseschnitzlerne gyldne i smør og olie. Garner med citronskiver, og server med klassisk tilbehør, dvs. ærter og brasede kartofler.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.