Spicy fiskefrikadeller af mørksej
SPICY FISKEFRIKADELLER AF MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.
Ingredienser
-
1 æg
-
1 spsk. grøn karrypasta
-
1 spsk. revet ingefær
-
2 spsk. kokosmælk el. mælk
-
1 spsk. mel
-
½ potte hakket purløg
-
2 fed hvidløg
-
1 spsk. revet ingefær
-
2 rødløg i både
-
1 spidskål i strimler
-
1 dl kokosmælk
-
2 spsk citronsaft
-
½ dl peanuts
-
Fuldkornsris
Fisk
Grøntsager mm.
Tilbehør
Fremgangsmåde
Fisk
Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
Rør purløg i.
Form farsen til fiskefrikadeller.
Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
Grøntsager
Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
Tilsæt kokosmælk.
Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
Servér med kogte fuldkognsris.