Spicy fiskefrikadeller af mørksej
SPICY FISKEFRIKADELLER AF MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.

Ingredienser
1 æg
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. revet ingefær
2 spsk. kokosmælk el. mælk
1 spsk. mel
½ potte hakket purløg
2 fed hvidløg
1 spsk. revet ingefær
2 rødløg i både
1 spidskål i strimler
1 dl kokosmælk
2 spsk citronsaft
½ dl peanuts
Fuldkornsris
Fisk
Grøntsager mm.
Tilbehør
Fremgangsmåde
Fisk
Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
Rør purløg i.
Form farsen til fiskefrikadeller.
Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
Grøntsager
Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
Tilsæt kokosmælk.
Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
Servér med kogte fuldkognsris.