Spicy fiskefrikadeller af mørksej

Du skal bruge
4 personer

Fisk:
500 g mørksej
1 æg
1 spsk grøn karrypasta
1 spsk revet ingefær
2 spsk kokosmælk el. mælk
1 spsk mel
½ potte hakket purløg

Grøntsager mm.:
2 fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
2 rødløg i både
1 spidskål i strimler
1 dl kokosmælk
2 spsk citronsaft
½ dl peanuts

Tilbehør:
fuldkornsris

Sådan gør du

Fisk
  1. Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
  2. Rør purløg i.
  3. Form farsen til fiskefrikadeller.
  4. Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
Grøntsager
  1. Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
  2. Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
  3. Tilsæt kokosmælk.
  4. Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
  5. Servér med kogte fuldkognsris.