SPICY FISKEFRIKADELLER AF MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.
Ingredienser
-
1 æg
-
1 spsk. grøn karrypasta
-
1 spsk. revet ingefær
-
2 spsk. kokosmælk el. mælk
-
1 spsk. mel
-
½ potte hakket purløg
-
2 fed hvidløg
-
1 spsk. revet ingefær
-
2 rødløg i både
-
1 spidskål i strimler
-
1 dl kokosmælk
-
2 spsk citronsaft
-
½ dl peanuts
-
Fuldkornsris
Fisk
Grøntsager mm.
Tilbehør
Fremgangsmåde
Fisk
Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
Rør purløg i.
Form farsen til fiskefrikadeller.
Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
Grøntsager
Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
Tilsæt kokosmælk.
Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
Servér med kogte fuldkognsris.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.