Torsk i fad med efterårets grøntsager
Anmeldt 5.0 stjerner
Med danske kartofler på tallerkenen bliver det et ægte dansk måltid.
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
1 stk. gulerod i strimler
-
1 stk. porre, skåret i tynde skiver
-
200 g fintsnittet spidskål
-
200 g groftrevet squash
-
1 dl piskefløde
-
1 dl grøntsagsbouillon
-
Skallen fra ½ øko citron (dvs usprøjtede)
-
1 spsk. smør, til fadet
-
Salt og friskkværnet peber
-
600 g torskefilet
-
1 håndfuld bredbladet persille
-
75 g pankorasp
-
Skallen fra ½ øko citron (dvs usprøjtede)
-
40 g smør
-
Salt og kværnet peber
-
4 kviste rosmarin
-
700 g små danske kartofler
-
1 håndfuld persile, fint hakket
Grøntsager
Fisk
Crunch
Til servering
Fremgangsmåde
Grøntsager
Kom gulerod, porrer, spidskål og squash i et smurt ovnfast fad og vendt det sammen med piskefløde, grøntsagsbouillon, citronskal, salt og peber.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i cirka 10 minutter,
Crunch
Kom bredbladet persille, rasp, citronskal, salt og peber i en minihakker, og kør til persillen er helt fint.
Skær torsken i pæne portioner og læg den på de bagte grøntsager i det ovnfaste fad, og fordel på den sprøde crunch over torskestykkerne. Kom en klat smør på hvert stykke.
Bag i yderligere 15 minutter eller til torsken er perfekt bagt.
Server med små friskkogte kartofler og bredbladet persille.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.