Gambas Pil Pil med argentinske Rødrejer
Anmeldt 5.0 stjerner
Skøn opskrift propfyldt med masser af smag.
Ingredienser
-
400 g argentinske rødrejer
-
6 fed hvidløg
-
2 dl olivenolie
-
3 tsk paprika
-
1 bundt persille
-
Salt og peber
-
Brød efter smag
Fremgangsmåde
Pil rejerne - husk at fjerne tarmen.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Varm olivenolien op på en pande ved middel varme.
Steg hvidløg i den varme olie i 1 minuts tid.
Tilsæt rejerne og paprika på panden. Steg i ca. 4-5 minutter til rejerne har skiftet farve.
Hak persillen fint og vend den sammen med rejerne.
Smag til med salt og peber.
Servér med et stykke lækkert brød til.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.