Gambas Pil Pil med Argentinske rødrejer
Gambas Pil Pil med argentinske Rødrejer
Anmeldt 5.0 stjerner
Skøn opskrift propfyldt med masser af smag.
Ingredienser
-
400 g argentinske rødrejer
-
6 fed hvidløg
-
2 dl olivenolie
-
3 tsk paprika
-
1 bundt persille
-
Salt og peber
-
Brød efter smag
Fremgangsmåde
Pil rejerne - husk at fjerne tarmen.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Varm olivenolien op på en pande ved middel varme.
Steg hvidløg i den varme olie i 1 minuts tid.
Tilsæt rejerne og paprika på panden. Steg i ca. 4-5 minutter til rejerne har skiftet farve.
Hak persillen fint og vend den sammen med rejerne.
Smag til med salt og peber.
Servér med et stykke lækkert brød til.