Grillet lakseryg med hvide asparges og parmesan
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
5 Min.
Tid
15 Min.
Superenkelt, men smaker helt fantastisk!
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
1 lakseside - ca 800. g
-
2 bundter hvide asparges
-
200 g parmesan
-
2 dl koldpresset rapsolie
-
1 bundt purløg
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Klargør laksen, og krydr med salt og peber. Læg den i en grillbakke eller et fad, der tåler varmen.
Skyl og skræl de hvide asparges.
Høvl parmesan i flager med en kartoffelskræller.
Grill laksesiden i 12-15 minutter.
Grill de hvide asparges i 4-5 minutter direkte på grillen.
Vend de grillede asparges med koldpresset rapsolie, finthakket purløg og parmesan.
Tip fra Kystfisken
Server laksen med asparges og godt brød eller små kogte kartofler.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.