Grillet makrel med tomat og spidskål
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.

Ingredienser
-
2 hele makreller
-
6-8 små tomater
-
1 spidskål
-
1 bundt dild
Fremgangsmåde
Rens makrellerne, del dem i fileter, og puds dem af.
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl og pluk dilden i små buketter.
Skyl kåken, og del den i kvarte.
Sæt kålen over i koldt vand, og damp under låg i ca. 5 minutter.
Grill makrelfileterne på en hed pande med skindsiden nedad i ca. 5 minutter, til varmen er nået helt igennem.
Ryst tomaterne et øjeblik på den varme pande.
Anret makrelfileten med kål og tomater, og drys med plukket dild.
Server med godt brød, kogte kartofler eller små kartofler bagt i ovnen med olie og salt.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.