Makrel med stuvede kartofler og dild
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
20 Min.
Ingredienser
-
2 - 4 makreller
-
Olie til stegning
-
6 dl piskefløde
-
Kogte kartofler
-
1 bundt dild
-
2 citroner
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog og pil kartoflerne, og skær dem i passende stykker.
Rens makrellerne, del dem i fileter, og puds dem af.
Skyld og snit dilden - gem et par kviste til dekoration.
Kog fløden ind, og jævn den med saft af en citron.
Smag saucen til med snittet dild, salt og groft peber, og vend kartoflerne i.
Steg makrelfileterne i olie på en pande med skindsiden nedad i ca. 5 minutter, til varmen er nået helt igennem.
Fordel kartoffelstuvningen på tallerkener, og læg makrellen ovenpå. Pynt med dildkviste og citron.
Tip fra Kystfisken
Top evt. med lime og dild!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.