Ovnbagt Havkatmed Porre Og Østershatte
Anmeldt 4.0 stjerner
Personer
4
Denne opskrift er til en lækker ovnret med havkatfilet, sauteret porre og østershatte, overhældt med en cremet mornaysauce og serveret med friskkogt pasta.
Retten er perfekt til en hyggelig middag derhjemme med familien eller som en imponerende hovedret til en middagsselskab. Den cremede sauce og de saftige grøntsager kombineret med den delikate havkatfilet giver en smagfuld og tilfredsstillende oplevelse, der vil glæde enhver ganen.
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
600 g filet af havkat (uden skind)
-
Friskkogt Pasta 500 GR
-
5 dl mornaysauce
-
25 g smør
-
2 små fed hvidløg
-
2 porrer
-
250 g østershatte
-
Groft salt
-
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne og skær porrer og østershatte i strimler. Knus hvidløgsfeddene.
Sauter østershatte og porre i smør sammen med knust hvidløg. Krydr med salt og peber.
Læg de sauterede grøntsager i et smurt ovnfast fad.
Skær havkatfileten i otte pæne stykker og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
Hæld mornaysaucen ud over fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter.
Server retten med friskkogt pasta.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.