Sprødstegt makrel med one-pot-pasta
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
15 Min.

Ingredienser
-
500 g pasta penne
-
1 ds flåede tomater
-
1 bdt. forårsløg
-
1 skalotteløg
-
2 spsk. olivenolie
-
1 fed hvidløg
-
1 dl. piskefløde
-
2 makreller i fileter
-
Smør til stegning
-
Basilikum
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne og hak løg og hvidløg fint. Kog pasta penne al dente og hæld vandet fra.
Tilsæt løg og hvidløg sammen med olivenolie til de kogte pastaer.
Hæld derefter flåede tomater og piskefløde ved og lad det simre 5-7 minutter.
På en pande ved siden af steges makrelfileterne sprøde på skindsiden i ca. 3 minutter.
Krydr med salt og peber og serveres straks med den cremede pasta.
Tip fra Kystfisken
Pynt med fintsnittet forårsløg og basilikum.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.