Stegt rødtunge med svampe og romanesco
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
15 Min.

Ingredienser
-
4 dobbelt fileter af rødtunge
-
500 g blandede svampe
-
2 dl. hønsefond
-
2½ dl piskefløde
-
Olie til stegning
-
½ romanesco
-
Timian
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Svampene renses og ristes af på en varm pande. Hæld hønsefond og piskefløde på og smag til med salt og peber.
Del romanesco i små buketter og damp dem ganske let, så der stadigvæk er bid.
Steg rødtungefileterne på en varm pande i neutral olie og krydr med salt og peber.
Anret fisken i midten og hæld svampesaucen rundt om. Anret buketter af romanesco og pynt med lidt timian.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.