Torskerognssalat med vinaigrette
Anmeldt 2.0 stjerner
Ingredienser
-
600 gr torskerogn
-
Stanniol
-
2 æg
-
10-12 små tomater
-
1 lille løg
-
1 bundt persille
-
25 g kapers
-
Olivenolie til stegning
-
Lidt blandet sprød salat
-
Salt og peber
-
1 spsk. grov sennep
-
1,5 dl. olivenolie
-
1 dl. balsamico
-
Salt og peber
Vinaigrette
Fremgangsmåde
Skyl rognen og rul den i stanniol for at holde formen.
Læg den i en gryde med letsaltet vand.
Varm op og kog svagt i 20-25 min.
Tag den op lad køle af i køleskab i 2-3 timer.
Hårdkog æggene i ca. 10 min. Køl af og hak dem groft.
Bland vinaigretten, og smag til med salt og peber.
Skyl og pluk salaterne, pil og hak løget, skyl og hak persillen, skyl tomaterne, og del dem i halve.
Vend forsigtigt vinaigretten sammen med æg og kapers.
Skær rognen i passende skiver, krydr med salt og peber, og steg dem hurtigt i olie på en pande.
Fordel salaten i dybe tallerkener eller skåle, og læg rognskiverne på.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.