Krabbekløer med urtedressing og lime

Du skal bruge
4 personer

1 kg. krabekløer
3 liter vand
1 spsk. flagesalt
3 lime
Dild

Urtedressing
2 dl creme fraiche 18%
2 dl. friskhakket dild
1/2 citron
Flagesalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde over med vand og bring i kog. Tilføj salt, limebåde (af 2 lime) samt krabbeklør. Læg låg på og kog op. Lad krabbekløerne simrekoge i 18-20 min. Herefter slukkes for varmen og kløerne hviles i yderligere 10-12 minutter. 
  2. Anret kløerne på et fad og top med hakket dild og limebåde
  3. Urtedressing: Rør creme fraiche, hakket dild og citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt og peber. 

    Vores delikatesser

    TILMELD SMS BESKED

    Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

    Tilmeld på linket her