Krabbeklør med urtedressing og lime
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
15 Min.
Ingredienser
-
1 kg krabbeklør
-
3 liter vand
-
1 spsk. flagesalt
-
3 lime
-
Et bund dild
-
2 dl creme fraiche 18%
-
2 dl friskhakket dild
-
1/2 citron
-
Flagesalt
-
Friskkværnet peber
Krabbeklør
Urtedressing
Fremgangsmåde
Kogte krabbeklør
Sæt en gryde over med vand og bring i kog.
Tilføj salt, limebåde (af 2 lime) samt krabbeklør
Læg låg på og kog op. Lad krabbekløerne simrekoge i 18-20 min.
Herefter slukkes for varmen og kløerne hviles i yderligere 10-12 minutter.
Anret kløerne på et fad og top med hakket dild og limebåde
Urtedressing
Rør creme fraiche, hakket dild og citronsaft sammen i en skål.
Smag til med salt og peber.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.